۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۷
کد خبر: ۴۶۲

خواص شگفت انگیز تخم مرغ ؛‌ تخم مرغ آب پز بهتر است یا املت ؟ | ارزش غذایی تخم مرغ آب پز و املت را بدانید | تخم مرغ آب پز چند کالری دارد ؟

تخم مرغ با مواد مغذی متنوع خود به طور قابل توجهی به یک رژیم غذایی متعادل و مغذی کمک می‌کند. دو نوع غذا با تخم مرغ وجود دارد که در سراسر جهان اکثر مردم از آن‌ها لذت می‌برند؛ تخم مرغ آب‌پز و املت. اما کدام‌یک بهتر است؟ در این مطلب درباره خواص این دو غذای مغذی نکاتی آمده است.

تخم مرغ آب پز یا املت؛ کدام بهتر است؟ | نگاهی به ارزش غذایی این ماده غذایی مغذی

به گزارش روبرونیوز، یک تخم مرغ تقریبا حاوی ۷۲ کالری، ۶ گرم پروتئین و ۵ گرم چربی سالم از جمله اسیدهای چرب امگا ۳ است. تخم مرغ‌ها سرشار از پروتئین‌های باکیفیت هستند و تمام آمینو اسیدهای ضروری برای ترمیم و رشد عضلات را فراهم می‌کنند.

به گزارش تایمز آف ایندیا، تخم مرغ با مواد مغذی متنوع خود به طور قابل توجهی به یک رژیم غذایی متعادل و مغذی کمک می‌کند. دو نوع غذا با تخم مرغ وجود دارد که در سراسر جهان اکثر مردم از آن‌ها لذت می‌برند؛ تخم مرغ آب‌پز و املت. اما کدام‌یک بهتر است؟ در این مطلب درباره خواص این دو غذای مغذی نکاتی آمده است: 

فواید تخم مرغ 

تخم مرغ یک منبع پروتئین کامل و حاوی ویتامین‌های D، B۱۲ و ریبوفلاوین است که برای تولید انرژی و سرزندگی کلی ضروری هستند.

تخم مرغ سرشار از «کولین» است که باعث حفظ سلامت و رشد مغز به ویژه در دوران بارداری می‌شود. آنتی اکسیدان‌های موجود در تخم مرغ نیز برای سلامت چشم مفید است و خطر دژنراسیون ماکولا مرتبط با افزایش سن را ( که می‌تواند سبب کاهش دید تدریجی یا ناگهانی شود) کاهش می‌دهد. برخلاف نگرانی‌های گذشته، مصرف متوسط ​​تخم مرغ تأثیر قابل‌توجهی بر سلامت قلب ندارد. تخم مرغ حاوی چربی‌های غیراشباع سالم است و می‌تواند به افزایش سطح کلسترول خوب کمک کنند.

ارزش غذایی تخم مرغ آب پز

تخم مرغ آب پز یک گزینه ساده و مغذی است. یک تخم مرغ آب پز بزرگ حاوی حدود ۷۸ کالری است که تعادل خوبی از پروتئین‌ها، چربی‌ها و ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را فراهم می‌کند. جوشاندن بیشتر، مواد مغذی تخم مرغ را حفظ کرده و آن را به گزینه‌ای مناسب برای یک وعده غذایی سالم تبدیل می‌کند.

تخم مرغ آب پز یا املت؛ کدام بهتر است؟ | نگاهی به ارزش غذایی این ماده غذایی مغذی

ارزش غذایی املت

املت‌ها خوشمزه‌اند و در همه وعده‌ها می‌توان آن‌ها را صرف کرد؛ در تهیه املت اغلب موادی مانند پنیر، سبزیجات و گاهی اوقات گوشت استفاده می‌شود. مشخصات غذایی یک املت می‌تواند بر اساس مواد تشکیل دهنده آن بسیار متفاوت باشد. در حالی که املت‌ها به دلیل مواد افزوده شده می‌توانند حاوی پروتئین بالاتری باشند، می‌توانند کالری و چربی‌های ناسالم بیشتری نیز داشته باشند، به خصوص اگر با روغن یا کره زیاد پخته شوند. با این حال، املت فرصتی را برای ترکیب مواد مغذی متنوع از سبزیجات و پروتئین‌های بدون چربی فراهم می‌کند و ارزش غذایی کلی آن بالا است.

تخم مرغ آب پز یا املت؛ کدام بهتر است؟ | نگاهی به ارزش غذایی این ماده غذایی مغذی

مقایسه ارزش غذایی تخم مرغ آب پز با املت

از نظر تغذیه ، تخم مرغ آب پز بیشتر خواص طبیعی خود را حفظ می‌کند، زیرا بدون چربی یا بدون مواد افزودنی پخته می‌شود. فرآیند جوشاندن پروتئین‌ها و مواد مغذی تخم مرغ را حفظ می‌کند و آن را به گزینه سالم‌تری از نظر حداقل افزودنی‌ها و کاهش محتوای کالری تبدیل می‌کند. از سوی دیگر، املت‌ها، اگرچه به طور بالقوه از نظر پروتئین و مواد مغذی اضافی از مواد افزوده شده غنی تر هستند، اما به دلیل استفاده از روغن‌های پخت و پز و سایر مواد پرکالری، می‌توانند کالری و چربی‌های اشباع بیشتری نیز داشته باشند.

در حالی که تخم مرغ آب پز سادگی و حفظ مواد مغذی طبیعی را ارائه می‌دهد، املت‌ها از سوی دیگر، زمانی که با دقت با مواد مغذی تهیه می‌شوند، می‌توانند با سبزیجات و پروتئین‌های بدون چربی، مشخصات کلی تغذیه‌ای را بهبود بخشند. صرف نظر از شکل آن، تخم مرغ یک منبع غذایی غنی است و فواید زیادی برای سلامتی دارد که آن را به یک مکمل ارزشمند برای هر رژیم غذایی متعادل تبدیل می‌کند. این بستگی به انتخاب فرد دارد که تخم مرغ آب پز یا املت را بیشتر می‌پسندد.

گزارش خطا
ارسال نظر
داغ‌ترین خبرها